Mobilni telefon postaje novčanik: Komercijalna banka lansirala revolucionarnu aplikaciju koja će nam olakšati život (FOTO)

Upotrebom nove aplikacije Komercijalne banke, nošenje novčanika je postalo bespotrebno

  • 12

Sigurno vam se barem jednom desilo da krenete u kupovinu bez novčanika. Međutim, da li ste znali da od sada sve račune u prodavnicama širom Srbije možete da plaćate pomoću svog pametnog telefona? Uz pomoć KOMePAY digitalne kartice Komercijalne banke, mobilni telefon postaje novčanik.

KOMePAY kartica instalirana je na mobilnom telefonu ili tabletu u okviru aplikacije za mobilni banking (mBank) Komercijalne banke i omogućava brzo i lako obavljanje takozvanih beskontaktnih novčanih transakcija, gde je dovoljno da prislonite svoj telefona na aparat za plaćanje u prodavnici, ali i na bankomate koji su opremljeni beskontaktnim čitačima.

Upotrebom digitalne kartice, nošenje novčanika je postalo bespotrebno.

Foto: Promo Foto: Promo

Usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom omogućena je zahvaljujući naprednoj HCE (Host Card Emulation) tehnologiji. Komercijalna banka se na ovaj način, prateći najnovije svetske  trendove, svrstava u lidere mobilnog bankarstva u regionu.

Korisnici KOMePAY kartice mogu da odahnu kada je bezbednost u pitanju, jer je plaćanje mobilnim (smart) telefonom potpuno bezbedno, isto kao i bilo kojom drugom karticom.

Foto: Promo Foto: Promo

Da bi klijent postao korisnik KOMePAY kartice neophodno je da ima otvoren dinarski račun u Komercijalnoj banci, poslednju verziju mBank aplikacije i mobilni uređaj koji funkcioniše na Android operativnom sistemu (verzija 5.0 i naprednija) i poseduje NFC (bežičnu) tehnologiju sa opcijom plaćanja. 

KOMePAY kartica nema troškove izdavanja, niti članarinu za korišćenje.

Više informacijea možete pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSS

    8. mart 2017 | 15:09

    Tu aplikaciju ima banka intesa vec odavno....a ovi ko da su otkrili toplu vodu...strasno...

  • Milan

    8. mart 2017 | 08:57

    Svaka cast, koristim je vec 4 dana i stvarno radi! Toplo preporucujem svima!

  • RM

    8. mart 2017 | 17:53

    To postoji još odkad, apple wallet i android pay

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA