Comtrade postigao još jedan veliki uspeh: Sklopljena saradnja sa kompanijom Ricoh - najvećim proizvođačem štampača na svetu (FOTO) (VIDEO)

Ricoh je kompanija sa dugom tradicijom. Nastala je 1936. godine u Tokiju i danas ima preko 100.000 zaposlenih širom sveta

  • 1
Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

Kompanija Comtrade sklopila je saradnju sa kompanijom Ricoh, renomiranim japanskim proizvođačem štampača i projektora, koji se od sada mogu kupiti i u našoj zemlji.

- Izabrali smo Comtrade Distribution za našeg zvaničnog distributera u Srbiji zbog visoke profesionalnosti, posvećenog pristupa radu i velikog iskustva u različitim kanalima prodaje - izjavio je Metju Klark, rukovodilac razvoja poslovanja za EMEA region u kompaniji Ricoh.

Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

Ricoh je kompanija sa dugom tradicijom. Nastala je 1936. godine u Tokiju i danas ima preko 100.000 zaposlenih širom sveta. Pre štampača i projektora ova kompanija bavila se i proizvodnjom kamera i faks mašina. Neto prihod Ricoh-a u 2015. godini iznosio je 571 milijardi evra.

Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

- Visok kvaliteta i isplativost naših mašina bez troškova potrošnje je ono što razlikuje Ricoh - istakao je Metju za Telegraf.

Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

Korisnicima u Srbiji je trenutno na raspolaganju trideset različitih modela štampača i dvadeset različitih modela projektora, a u narednom periodu možemo očekivati i nove proizvode.

Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

- Kako se naša saradnja sa Comtradeom bude razvijala, tako ćemo korisnicima u Srbiji predstaviti i nove modele naših uređaja - dodao je Metju.

Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

- Tržište u Srbiji je u proteklih pet godina porasla za 50 odsto i mi želimo da budemo deo toga. Srbiju smo prepoznali kao pravu priliku i želimo da zajedno sa vama uradimo dobre stvari, kako bismo svi zajedno išli napred - zaključio je Metju Klark.

Pogledajte video:

Fotografije sa prve Ricoh promocije u Srbiji, možete pogledati na sledećoj strani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    22. mart 2017 | 17:13

    Bravo Jevrosimovicu!Ne zna se gde ti bolje ide,u firmi ili na poslu predsednika atletskog saveza Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA