Odmah pogledajte Facebook na vašem telefonu: Upravo je stigla nova opcija koja menja sve (FOTO) (VIDEO)

Ovu opciju je prvi predstavio Snapchat, da bi je Facebook posle nekoliko meseci iskopirao na Instagram, Facebook Messenger i WhatsApp, a od danas je dostupna i u glavnoj Facebook aplikaciji za Android i iOS uređaje

  • 2

Facebook je danas u svojoj aplikaciji objavio jednu od do sada najvećih promena. U pitanju je Facebook Stories, opcija koja omogućava deljenje fotografija i video-snimaka sa prijateljima koji će se nakon 24 sata automatski obrisati.

Jeziva promena na Fejsbuku: Sada svi prijatelji mogu da znaju gde se nalazite u svakom trenutku!

Ovu opciju je prvi predstavio Snapchat, da bi je Facebook posle nekoliko meseci iskopirao na Instagram, Facebook Messenger i WhatsApp, a od danas je dostupna i u glavnoj Facebook aplikaciji za Android i iOS uređaje.

- Ljudi najviše objavljuju fotografije i video-zapise, a Stories je način na koji oni žele to da rade. Očigledno je da ova opcija odlično funkcioniše u drugim aplikacijama. Snapchat je bio pionir u ovome - izjavio je Konor Hejes, produkt menadžer u Facebooku.

Foto: Promo/Facebook Foto: Promo/Facebook

Facebook aplikacija sada ima novu ikonicu za kameru koja omogućava fotografisanje i snimanje trenutaka koje korisnici potom mogu da podele sa prijateljima i porodicom.

Na fotografije i video-zapise je moguće dodati i razne efekte koje je Facebook kreirao.

Foto: Promo/Facebook Foto: Promo/Facebook

Pored objavljivanja slika i klipova u Stories delu, korisnici Facebooka moći će iste da direktno šalju prijateljima u novom "inboxu" gde će fotografije i video-snimci biti sačuvani samo 24 sata, nakon čega će se automatski obrisati.

Foto: Promo/Facebook Foto: Promo/Facebook

Stories opcija na Instagramu je za kratko vreme postala neverovatno popularna, a s obzirom na to da je Facebook najpopularnija društvena mreža na svetu, ne sumnjamo da će većina korisnika početi da svakodnevno koristi ovu funkciju.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poy

    1. april 2017 | 19:33

    Ne menja ništa, samo se kopiraju medjusobno jer fb nije popularan toliko već Instagram

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA