Baterija ovog telefona se puni za pola sata, ima najbolju kameru, a košta upola manje od Samsunga i iPhone-a (VIDEO)

Telefon će biti dostupan u dve boje, tamno sivoj i sivoj

  • 6

Kompanija OnePlus predstavila je svoj novi pametni telefon - OnePlus 5. Kineski proizvođač ističe kako je na ovom uređaju rađeno tri godine i da je "petica" najsavršeniji telefon koji su do sada napravili.

Google sprema zver od telefona koji će ugroziti iPhone i Samsung: Stiže Pixel 2, a ovo su novi detalji!

"Peticu" pokreće Snapdragon 835 procesor, potpomognut sa 6 ili 8 GB RAM-a, dok interna memorija dolazi u varijantama od 64 ili 128 GB, piše "The Verge".

Uređaj pokreće baterija od 3.300 mAh, a OnePlus tvrdi da ona može da se napuni za samo 30 minuta i da pritom izdrži celodnevnu upotrebu.

AMOLED ekran ima dijagonalu od 5,5-inača rezolucije 1080p.

Printskrin: oneplus.net Printskrin: oneplus.net

Sa zadnje strane nalazi se dualna kamera od 20 i 16 megapiksela, sa otvorom blende f/2.6 i f/1.7.

OnePlus ističe da je ovo njihov najtanji smartfon do sada, i jedan od najtanjih na tržištu.

Telefon će biti dostupan u dve boje, tamno sivoj i sivoj i prodavaće se po ceni od 499 evra. Prodaja će početi 27. juna.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    22. jun 2017 | 09:27

    Ja koristim oneplus vec 4 godine ,od prvog modela.Najbolji telefon koji sam koristio,sto se tice android platforme.A iPhone 7 ni blizu oneplus3t a kamoli oneplus5

  • Sonja

    21. jun 2017 | 14:27

    Kopija iphone

  • Francuz

    22. jun 2017 | 21:42

    Budimo iskreni, sedi krivo zbori pravo! Opet isto, opet Android kao i svaki drugi Android a biti poseban kao Apple ne može se, jer Android platforma da li je u LG ili Samsung ili One plus... je potpuno Isto, jer se radi o operativnim sistemu Android koji opslužuje gore navedena imena al ne i Apple koji je zaista poseban u puno puno toga i potpuno drugačiji od svega dosadašnjeg, pa i kad su aplikacije u pitanju, i kontrola aplikacija u njihovom Appstore postoji, što kod Androida (Google) nema, nego i šiš i goliš može da konstruiše šta hoće i to prodaje u Google store a koliko je dobro po Android platformu dodatno se tek objavi kad na milione njih shvati da su zaraženi virusom ili poseduju aplikacije koja opterećuje rad Android Platforme (koliko ste puta čitali da ovaj app opterećuje ili ne radi dobro, a kod apple?) , dok u Apple to ne dolazi u obzir, da se nešto postavlja a da se ne zna kako će da reaguje na operativni sistem (setite se kako je taxi služba UBER prošao kod Apple, skoro izbaceni), sem ako Apple nije namerno od pojedinca otvoren da može u njega svašta da se skida i tim nanosi šteta operativnim sistemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA