I TO JE MOGUĆE: Sestra osnivača Fejsbuka radi za Gugl

Sestra Marka Zakerberga zaposlila se u konkurentskoj kompaniji na šta je jako ponosna, kako je napisala na svom Fejsbuk nalogu

  • 1

Arijel Zakerberg, sestra jednog od osnivača društvene mreže "Fejsbuk" Marka Zakerberga zaposlila se u konkurentskoj kompaniji "Gugl".

Vest o zaposlenju Arijel je obelodanila je, a kako drugačije nego putem svog "Fejsbuka".

- Ja sam u Izraelu i upravo sam saznala da sam postala jedan od zaposlenih u "Guglu". Neću da lažem... Čudan je osećaj, ali sam takođe prilično ponosna što sam deo tima "Wildfire" - napisala je Arijel, jedna od tri mlađe sestre Marka Zakerberga.

Arijel je dobila posao menadžera u kompaniji "Wildfire", koja pomaže trupama poput čuvenog cirkusa "Cirque du Soleil" u medijskoj promociji na internetu, a ova kompanija odnedavno radi u okviru "Gugla" .

Druga Zakerbergova sestra Rendi je čestitala Arijel uz komentar da sada više članova porodice Zakerberg radi za "Gugl" nego za "Fejsbuk", ali nije navela na šta tačno misli.

Inače, Rendi je jedno vreme radila u "Fejsbuku", ali je dala otkaz kako bi započela sopstveni biznis.

(Telegraf.rs / NY Dailynews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA