NAJBOLJI IZUM: Digitalni budilnik radi na vodu - bez baterija! (VIDEO)

Sve što je potrebno da uradite je da ga s vremena na vreme - svakih 8 do 12 nedelja - otvorite i dopunite vodom: radiće bez baterija, hemikalija i struje, a pri tom je i potpuno ekološko rešenje

  • 2

Šta bi bilo kad biste se zatekli u šumi, na kampovanju, bez baterije, a morate da se probudite u tačno određeno vreme? Možda vam ovaj scenario zvuči malo ili nimalo verovatno, ali pošto život piše drame, nikako ne možete u ovo biti sigurni.

Međutim, ako vam je potreban malo verovatniji životni scenario, probajmo sa ovim: nestala vam je struja zbog ozbiljne havarije koja je pola države ostavila u mraku (kao što se pre nekoliko dana desilo u Indiji), a vi morate da ustanete tačno u osam sati pošto u devet imate zakazan razgovor sa poslodavcem koga treba da impresionirate, jer je to posao vašeg života. Ali da biste sve to uspeli - prvo morate da stignete na vreme.

Ako smo vas ovim ubedili, onda ćete neizbežno uvideti svu genijalnost ovog časovnika sa ugrađenim budilnikom koji radi u potpunosti na vodu - bez baterija, hemikalija ili struje, i ne proizvodi nikakvo zagađenje.

Sve što korisnici moraju da urade jeste da ga s vremena na vreme - svakih 8 do 12 nedelja - otvore i u njega sipaju vodu. Vreme, zahvaljujući ugrađenom memorijskom čipu, neće biti izgubljeno dok to radite.

Časovnik se zove "Bedol Eco-Friendly Water Powered Clock" i košta 15.99 dolara, a dolazi u mnoštvu različitih boja i oblika.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

‘Bedol Eco-Friendly Water Powered Clock’

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA