LETEĆI HOTEL: Ovako će se ljudi odmarati u budućnosti (VIDEO)

Ovaj izum je predak jednog otkazanog projekta iz 2010, koji je trebalo da bude transportno vozilo koje može da prenese do 500 tona tereta

  • 0

Hibridni dirižabl stiže uskoro i mogao bi biti budućnost luksuznih putovanja. To će biti hotel u vazduhu sa velikim trpezarijama, pozorištima, kockarnicama i prelepim pogledima.

Aeroskreft (Aeroscraft) osmišljava"Worldwide Aeros Corporation" i to je rezultat 25-godišnjeg rada. Ovaj izum je predak jednog otkazanog projekta iz 2010, koji je trebalo da bude transportno vozilo koje može da prenese do 500 tona tereta.

Iz ove kompanije kažu da je to najmanji član njihove družine, kojeg karakterišu kruta struktura, 180 putnika, kapacitet nosivosti od 20 tona, dugačak skoro 95 metara, maksimalna brzina koju može da razvije je 120 čvorova (222 km/h) i može da dostigne maksimalnu visinu od skoro četiri kilometra. U planu su još dve veće verzije, ML868 sa kapacitetom od 60 tona i ML86X sa kapacitetom od neverovatnih 500 tona.

(Telegraf.rs / Foto: Worldwide Aeros Corporation)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA