ROUTINE: Nova horor igra koja će vas dobro namučiti (FOTO) (VIDEO)

Postoji i izvesna doza rizika, ako pucate i promašite, još neprijatelja će biti upozoreno na vaše prisustvi i verujte nam, to nije dobra stvar ako ste ostali samo na jednom metku

  • 0

U dobu sivila, kažemo to jer su se igrice iz prvog lica većinom svele na ubi što više možeš neprijatelja, ova predstojeća horor video igra iz prvog lica nazvana "Routine" stavlja više fokus na istraživanje zastrašujućih mesta, ako negde pogrešite čeka vas sigurna smrt.

Razvijana od strane "Lunar Software" kompanije, koja broji samo četiri člana. Gledajući priču gde vi istražujete nestanak naučnika u napuštenoj svemirskoj stanici je u veoma "Dead Space" fazonu, a da budemo iskreni ni tada nije bila baš biser ideja, ali postoji jedna razlika Routine ima malo suptilniji pristup.

Prema rečima programera, ova igra neće biti linearna sa događajima koji se menjaju u okolini tako da se veoma retko događa ista stvar, isto je i sa lokacijama AI-jeva i zalihama. Neće biti nikakvog HUD menija, vidljive energije ili dodatnih života, tako da morate da bežite i da se skrivate od opasnosti dok lunjate po ovom prostoru tražeći flopi diskove.

- Borba postoji u ovoj igri, ali je tu samo kao poslednja opcija da bi se potencijalno izvukli iz teške situacije. Takođe je moguće da bi ispaljivanje iz vašeg oružja, koje nosi naziv "tool", može da vas stavi u još goru situaciju od one u kojoj ste već bili. Izbegavanje borbe je realno najbolje rešenje ako hoćete da ostanete živi u "Routine". - rekao je dizajner Lunar kompanije Eron Foster.

On je još pojasnio da je vaše oružje nazvano C.A.T (Cosmonaut Assistance Tool) i ono radi na baterije koje se izbacuju i moraju da se menjaju ako ih previše koristite. - Šta stvarno radi "tool", to zavisi od toga koji ste flopi disk ubacili u C.A.T u tom momentu. Svi diskovi imaju raznorazne elemente kao npr. različiti nišan, boja, mogućnost da vidite u mraku... Na sebi ima montirano svetlo i najzad nešto što se zove "overcharge" koji može o da uništi neprijatelja ako ga pogodite u pravo mesto. -

- Postoji i izvesna doza rizika, ako pucate i promašite, još neprijatelja će biti upozoreno na vaše prisustvo i verujte nam, to nije dobra stvar ako ste ostali samo na jednom metku - dodao je Foster.

Ova horor survival pucačina je najavljena za početak 2013. godine za PC i Mek.

(Telegraf.rs / Nove Igrice)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA