DOŠ'O JE I TAJ DAN: Dolazi novi Half-Life - "trojka"!

"Half Life 3" FPS biće veoma akciono orijentisana, sa dosta RPG elemenata: otvoreni-svet, kvestovi, a dosta NPC likova će vam se naći na putu dok budete prelazili igru

  • 0

Iako i dalje ne postoje zvanični detalji o sledećoj franšizi igre "Half Life", koju svi sa nestrpljenjem očekuju, to nije zaustavilo kruženje glasina po internetu.

Ako je za verovati poslednjim, koje su stigle sa sajta InternationalBusinessTime, "Half Life 3" će se radikalno razlikovati od prethodne verzije, kada je u pitanju gejmplej.

- Osoba bliska kompaniji "Valve" potvrdila je da razvoj video igrice "Half Life 3" na dobrom putu, ali da ima još posla da se obavi. Prema njenim rečima, "Half Life 3" FPS biće veoma akciono orijentisana, sa dosta RPG elemenata: otvoreni-svet, kvestovi, a dosta NPC likova će vam se naći na putu dok budete prelazili igru.

Novi gejmplej je takođe jedan od razloga zašto razvoj HL3 traje ovoliko dugo. Očigledno je da je upravo zbog revizije gejmpleja igra do sada pravljena iznova nekoliko puta. I, ukoliko su izveštaji tačni, "Half Life 3" će biti sličniji igrama kao što su "Skyrim" i "Fallout", nego što će podsećati na dosadašnja "Half Life" izdanja.

Francuski sajt takođe navodi da će HL3 izaći 2013. godine, što bi značilo da nam sledeća godina donosi neka zaista značajna izdanja, među kojima i GTA5, a uz to i novu generaciju konzola iz "Majkrosofta" i "Sonija". Treba imati na umu da za sada još ni jedan datum izlaska ovih izdanja nije zvanično potvrđen.

Sama kompanija "Valve" i dalje drži jezik za zubima kada su podaci o igrici "Half Life 3" u pitanju. A sama činjenica da drže sve pod velom tajne, jer je igrica započinjala svoj put iznova i iznova, je nešto što bi moglo da se dovede u vezu sa ovim izveštajem.

(Telegraf.rs / NoveIgrice)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA