• 0

IDEMO U DUBINE: Lična podmornica za neprekidnu podvodnu avanturu

Može da razvije maksimalnu brzinu tri čvora, a napaja se baterijama koje mogu da vam pruže šest sati neprekidnog ludovanja na dnu mora

  • 0

Ovo može biti vaša lična podmornica, u nju mogu da stanu dve osobe i da zarone na dubinu od 305 metara. Tako možete sa lakoćom da gledate koralne grebene, brodove koji su potonuli i, naravno, okeansko dno.
Deblja sfera, u kojoj se nalaze istraživači, transparentna je i pruža vam priliku da pogledate vodeni svet iz sasvim drugog ugla.

Može da razvije maksimalnu brzinu tri čvora, a napaja se baterijama koje mogu da vam pruže šest sati konstantne podvodne avanture.
Ovo "vozilo" ima dva propelera od tri konjske snage, džojstik koji je u centru kupole i služi za upravljanje. Tako da možete lako da se približite podvodnim atrakcijama.
Dok ste pod vodom, četiri eksterne halogenske lampe osvetljavaju sve oko vas, a u sebi ima standardnu opremu koja treba svakom korisniku podmornice (barometar, termometar, GPS navigaciju i drugo).
Naravno, za ovo uživanje treba da izdvojite "siću" od samo dva miliona dolara.
(Telegraf.rs)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima