DŽEPNI PRINTER: Štampa vam kratke vesti - dva puta dnevno (VIDEO)

Izaberete sadržaj koji vas zanima sa aplikacije koje imate na iOS-u ili na Android smartfonu, i podaci se šalju bežično na vaš mini-štampač (kome nisu potrebne dopune!) sa Berg servera

  • 0

Neke stvari se jednostavno događaju svima nama: probudite se ujutru i prva stvar koju uradite pre jutarnje kafe (ako je i pijete) uzmete mobilni i krenete da čitate gomilu tvitova, vremensku prognozu, vesti ili nešto drugo.

Ljudi iz kompanije "Berg" su pronašli rešenje za ovo jutarnje mučenje, pošto su napravili mali printer (Little printer)  kojim misle da sve to promene - sada će vam izlaziti isprintano ono što vas zanima i to sve na na papiru koji je dugačak samo 25 cm, dva puta dnevno.

Izaberete sadržaj koji vas zanima sa aplikacije koje imate na iOS-u ili na Android smartfonu, i podaci se šalju bežično na vaš mini-štampač (kome ne trebaju dopune!) sa "Berg" servera.

Na prvi pogled moramo reći da ovo rešenje nije baš prijateljsko prema "zelenim" osobama, ali direktor ove kompanije, Met Veb, kaže da je to savršena podloga.

- Papir je kao ekran koji se nikad ne gasi. Možete ga zakačiti, zalepiti ili ga samo staviti u novčanik. Možete ga zgužvati i baciti ili dati prijatelju. Još nismo imali priliku da ovaj uređaj isprobamo masovno - kaže on.

Mali Printer stiže u naše domove već ove godine kao beta produkt, ali u međuvremenu možete pogledati video-klip ispod za više informacija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA