AJFON-MEGAFON: Prirodni pojačivač zvuka za vaš telefon (VIDEO)

Neobičan megafon napravljen je od keramike i po izgledu veoma liči na veliki rog, a funkcija mu je da prirodno pojačava zvuk sa vašeg "ajfona" ili "ajpeda"

  • 0

Da li se sećate telefona iz crtanih filmova o porodici Kremenko? Da li ste uvek želeli takav telefon (iako je bio jedan običan rog) kada ste bili mlađi, ali onda se dogodio trenutak kada vam je dobri član porodice objasnio da ne možete da pričate kroz rogove krave i time vam je srušio sve snove?

Neki od vas se verovatno sećaju svega toga, a neki možda i ne. Međutim, kada već ne možete da pričate tako što ćete imati rog prislonjen na usne, možete da ga koristite kao pojačivač zvuka. Napravljen u Italiji, ovaj prirodni pojačivač zvuka za neke od "Eplovih" uređaja daje vašem telefonu drugačiji izgled i kvalitetniji zvuk.

Ono što je odlična vest jeste da on koristi pasivni pojačivač (nije mu potrebno nikakvo napajanje). Napravljen je od keramike, neodoljivo podseća na malo veći rog i prirodno pojačava zvuk sa vašeg "ajfona" ili "ajpeda". Potrebno je samo da ubacite vaš telefon ili drugi uređaj na mesto koje je predviđeno za njega i zvuk je automatski jači.

Stilski izgled omogućava da ga ostavite gotovo bilo gde jer će se on lako uklopiti, a izgleda da ljudima više nije čudno da nekom u stanu stoji poveći rog. Ovo je savršeno rešenje za dvorišta ili bilo koja druga mesta koja nemaju direktan pristup struji.

Stvar je jasna - ko želite odličan zvuk kada slušate muziku na svom "ajfonu", a mrzite slušalice i pritom ste u fazonu da prirodu ne treba zagađivati, onda je ovo prava stvar za vas. Ipak, moramo priznati da ne znamo koje slušalice koštaju 499 dolara, koliko vam treba da biste posedovali ovaj "čudan" zvučnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA