IGRAJTE KAO PRO: Bilijarski štap sa laserskim nišanom

Napravljena od grafita i fiberglasa koji se neće "habati" vremenom, ovaj je štap dugačak oko 150cm i izgleda isto kao i svaki drugi: jedino što poseduje svojstvo koje vam omogućava hiruršku preciznost pri gađanju

  • 0

Nekim je ljudima bilijar mnogo težak sport, jer svo to računanje i razmišljanje unapred jednostavno ubija želju za igrom. Upravo tu uskače ovaj štap koji ima ugrađen laser, koji pomaže da preciznije udarite famoznu belu kuglu.

Laser izlazi iz male rupe na vrhu taka (bilijarskog štapa) i ne smeta prilikom udaranja, sa njim možete pokriti svaki ugao. Postoji i senzor sa kojim možete da isključite laser, kako bi sačuvali bateriju.

Napravljen od grafita i fiberglasa koji se neće "habati" vremenom, štap je dugačak oko 150 cm i izgleda isto kao i svaki drugi.

Za sve one koji su oduvek maštali da u ovom sportu budu profesionalci, ovaj proizvod će biti prava stvar. Pod uslovom da su spremni da izdvoje 130 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA