Procurele informacije o Samsung Galaksiju S III

Najnoviji smartfon južnokorejskog giganta počeće da se prodaje u aprilu

  • 0

Ponovo su procurele informacije o specifikacijama Galaksija S III, kao i navodni datum kada će se pojaviti na tržištu. Sudeći po izvorima iz Android zajednice, najnoviji telefon južnokorejskog giganta pojaviće se u radnjama u svetu u aprilu, nedugo nakon predstavljanja na Svetskom kongresu mobilnih telefona u Barseloni idućeg meseca, piše GSM Doum.

Po svemu sudeći, Samsung Galaksi S III će imati dualkor procesor, kameru od 12 megapiksela, radiće na Android 4.0 Ajskrim Sendvič operativnom sistemu (Ice Cream Sandwich), HD displej, i biće izrazito tanak.

Ne znamo koliko su pouzdane ove informacije, ali srećom nećemo morati dugo da čekamo. Bilo kako bilo, ne možemo da zamislimo ni jedan Android smartfon koji će ove godine biti u stanju da skine sa trona novi Galaksi. Sredina aprila, kada će navodno krenuti njegova prodaja, daje ovom telefonu nekih pola godine dominacije tržištom dok se ne pojavi novi Ajfon: a razumno je očekivati i dominaciju posle toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA