DŽEPNI BIOSKOP: Kači se na telefon i projektuje filmove na zidu (VIDEO)

Uređaj sa kablom se kači na smartfon na kome držite filmove ili serije, a zatim na čvrstoj površini poput zida projektuje video-sadržaj po vašoj volji

  • 1

Leto je (ne trenutno, ali sledeće će doći veoma brzo, budući da su Maje demantovale da će biti smaka sveta), a vi sedite u parkiću sa drugarima i uživate u pivu, ili nekom bezalkoholnom piću po volji. Savršenoj "bleji" nedostaje samo jedna stvar: glupa američka komedija čiji ćete idiotski humor slobodno i nesputano komentarisati sa svojim voljenim društvom.

Na vašu sreću, ovo više nije problem! Dobri ljudi iz kompanije "Microvision" napravili su proizvod koji se graniči sa genijalnim i po svom kvalitetu daleko nadmašuje smartfone koji u sebi već imaju ugrađenu ovu tehnologiju.

O čemu se radi? O uređaju koji se kablom kači na smartfon na kome držite filmove ili serije, a zatim na čvrstoj površini projektuje video-sadržaj po vašoj volji.

"ShowWX+" reprodukuje sliku u rezoluciji 16:9, a na udaljenosti od nekoliko metara može da stvori sliku dijagonale od 48 inča, to jest 1,2 metra. Samo treba da nađete zid na kome ćete napolju pustiti film.

Cena ovog proizvoda je 369,99 američkih dolara. Nije baš pristupačna, ali ako se "utali" cela ekipa iz parka, izvodljivo je.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA