OVO ĆE VAM ODUVATI KOSU: Pogledajte najmoćniji fen na svetu (FOTO)

Sigurno možete pretpostaviti, Japanci su totalno odlepili za ovim proizvodom, pošto je pušten na početku samo tamo u prodaju, ali vremenom su pušteni na Ibej i nastala je prava pomama

  • 2

Fen za kosu je jedan od najbitnijih alatki za bilo koju ženu koja želi da njena kosa izgleda prelepo. A šta ako bi imali fen koji je isti kao koltov pištolj, tačnije kao "Peacemaker", jedna od ikona divljeg zapada.

Kada pogledate malo bolje, oni nemaju puno dodirnih tačaka osim što zajedno prave opasan fen (ili bedan pokušaj za oružje).

Ovaj fen za kosu se zove "357 Magnum Fen". Sigurno možete pretpostaviti Japanci su totalno odlepili za ovim proizvodom, pošto je pušten na početku samo tamo u prodaju, ali vremenom su pušteni na Ibej i nastala je prava pomama.

Ono što ga čini još težim za posedovanje je i njegova cena od 525 dolara, ako date te pare imaćete ubedljivi najmoćniji fen za kosu na svetu.

(Telegraf.rs / M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA