HIT GEDŽET: Prebacite filmove sa video-kaseta na DVD!

Ako na VHS-u i dalje imate more filmova i uspomena koje ne možete da skinete sa neta, ovo je uređaj koji ste sve vreme čekali: na pritisak jednog dugmeta sadržaj sa kasete prelazi na DVD, a može da služi i kao video-plejer

  • 3

Kucnuo je čas da sve svoje video-kasete izvučete iz podruma i šupa, da sa njih obrišete prašinu i da ih još jednom, po poslednji put u njihovom životu, ubacite u video-rekorder!

Ako vam nije jasno šta zapravo želimo da vam kažemo, predlažemo da do kraja pročitate tekst koji je pred vama.

Medijum koji je obeležio osamdesete i devedesete godine 20. veka (i detinjstva mnogih od nas) odavno je otišao u istoriju, ali sa sobom je odneo i more uspomena i naravno - filmova.

VHS kasete su dugo, godinama, ležale po ostavamo dok nisu izbačene iz kuća jer se pokvareni video-rekorderi nisu popravljali pošto za tim i nije bilo potrebe, s obzirom na to da se ni kasete više nisu izdavale i prodavale.

Ako na VHS-u i dalje imate more filmova i uspomena koje ne možete da skinete sa neta, ovo je uređaj koji ste sve vreme čekali: na pritisak jednog dugmeta sadržaj sa kasete prelazi na DVD, a može da služi i kao video-plejer.

Cena? Prava sitnica. Za "samo" 289,95 američkih dolara možete doći u posed najboljeg izuma.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    29. novembar 2012 | 13:23

    zašto da kupujete taj uređaj kad jednu kasetu možete prebaciti na dvd za 400din kod nekoga ko se iole razume u tehniku, npr.mene.

  • mijiii

    28. novembar 2012 | 22:16

    Link od artikla?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA