"Final Fantasy": Pogledajte najduže pravljeni demo u istoriji video-igrica (VIDEO)

"Square Enix" u izveštaju navodi da se nada da će visok nivo vizuelnog kvaliteta koji će posedovati "Angi’s Philosophy" dostići ostale igrice sledeće generacije

  • 0

Kompanija "Square Enix" utrošila je šest meseci planirajući i isto toliko kreirajući četvorominutni demo pod nazivom "Agni’s Philosophy"!

Ovog leta, "Square Enix" predstavio je "Agni’s Philosophy",  "engine" za sledeću generaciju RPG igrice "Final Fantasy"  koji je baziran na "Luminous Studio Engine"-u. Sada je konačno obelodanjeno da  je kompanija potrošila čitavih godinu dana da stvori ovaj spot u trajanju od četiri minuta.

Šest meseci "Square Enix" tim utrošio je za planiranje dema za "Angi’s Philosophy", pre nego što se prešlo u fazu razvoja, koja je, takođe, trajala pola godine.

"The Luminous Studio engine" trenutno se nalazi u fazi razvoja, a planirano je da podrži konzole, PC-eve, pametne telefone i veb-aplikacije.

"Square Enix" u izveštaju navodi da se nada da će visok nivo vizuelnog kvaliteta koji će posedovati "Angi’s Philosophy" dostići ostale igrice sledeće generacije.

Demo je fokusiran na magičnoj heroini Agni i dešava se u bliskoj budućnosti u svetu u kojem koegzistiraju drevne magije i napredne nauke.

Pogledajte Final Fantasy Agni’s Philosophy real-time tech demo:

(Telegraf.rs / NoveIgrice.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA