URADI SAM: Knjiga kao kutija za laptop

Ako želite da budete originalni i jedinstveni, onda uzmite makaze, iglu i konac u ruke, pa prionite na posao. Naravno, potreban vam je i metar, jer ćete morati da pronađete knjigu koja se uklapa u veličinu vašeg prenosnog računara

  • 1

Ni jednostavnije stvari, ni gotivnije, ni lepše, ni praktičnije, ni jeftinije! Sve je to u jednom, ako nam dozvolite da se tako izrazimo, u ovoj kutiji za laptop proizašloj iz domaće radionice, napravljenoj od korica stare knjige.

Ima stvari koje znaju da nas oduševe na prvu loptu, a ova definitivno spada u tu kategoriju.

Ako želite da budete originalni i jedinstveni, onda uzmite makaze, iglu i konac u ruke, pa prionite na posao. Naravno, potreban je i metar, jer ćete morati da pronađete knjigu koja se uklapa u veličinu vašeg prenosnog računara.

Jedan savet za kraj: nemojte uništavati vredne knjige, a gledajte da listove koje izvadite iz korica stavite u neke druge. Pisana reč nema cenu.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • macBook pro

    14. decembar 2012 | 03:24

    Ovo je sve sem domaca radinost! U pitanju je kožna futrola nazvana bookbook koju pravi kompanija twelve south, osnovana od strane bivseg zaposlenog iz kompanije Apple koji je nakon napuštanja americkog giganta osnovao svoju malu kompaniju koja pravi svakakve interesantne dodatke namenjene iskljucivo Apple-ovim proizvodima. Imao sam istu futrolu dve godine na svojem MacBook-u, veoma interesantan detalj za mozda malo visoku cenu (80$).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA