GENIJALNO: Kompjutersko postolje za lenjivce

Donjom nogarom se ovaj "sto" stabilno postavlja na krevet, dok gornja omogućava instalaciju prenosnog računara. Više ne morate da podmećete jastuke ispod glave i da krivite kičmu, sada monitor možete da gledate u "horizontali"

  • 0

Možete li da zamislite bolji pogled na računar od ležećeg, u kome ne morate glavu da podižete jastucima već možete u prirodnom položaju da se zavalite i da uživate u filmskim snimcima koji se odvijaju bukvalno pred vašim očima, kao da ste u nekom savremenom bioskopu?

Ako je odgovor ne, onda je ovo prava stvar za vas.

Radi se o postolju za lenjivce koji se donjom nogarom stabilno postavlja na krevet, dok gornja omogućava instalaciju prenosnog računara.

Visinu, odnosno udaljenost od očiju, možete slobodno da podešavate prema vašim željama i potrebama, kao i ugao pod kojim posmatrate monitor.

Kao i za većinu briljantnih tehnoloških stvari, i za postojanje ove možemo da se zahvalimo Japancima. Prema tome, Japanci - hvala!

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA