OVO NIJE DROID KOGA TRAŽITE: R2-D2 u drvenom izdanju, kao držač za vaš mobilni (FOTO)

Ovaj drveni držač za vaš ajfon, koji je ručno napravljen, podosta liči na popularnog junaka iz "Ratova zvezda". Napravljen je od izdržljivog drveta iz Hrvatske, visok je oko devet inča, a njegova glava se otvara i dobijate mesto za vaše mobilne uređaje

  • 1

Kada se prisetimo, bilo je nebrojivo prilika da vidimo R2-D2 droida u različitim načinima izrade, naravno sve zarad što bolje prodaje. Ali da li ste ikada videli ovog malog droida za održavanje napravljenog od drveta?

Ovaj drveni držač za vaš ajfon, koji je ručno napravljen, podosta liči na popularnog junaka iz "Ratova zvezda". Napravljen je od izdržljivog drveta koje je nađeno u Hrvatskoj, a visok je oko devet inča. Njegova glava se otvara i tako dobijate mesto za vaš ajfon ili ajped.

Možda je jedini mana koju možemo da pripišemo ovom stvarno odličnom proizvodu ta što nema svoj kabl za punjenje, nego vi morate da ga dodate. Komptabilan je sa svim novijim generacijama ajfon i ajpod uređaja. R2 je uvek bio višestran droid i ovo je jedina stvar koja mu je nedostajala.

R2-D2 držač za mobilne telefone se prodaje za 210 dolara na sajtu Etsy.

A ako želite nekog da oduševite za Novu godinu, bolje da požurite.

(Telegraf.rs / M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA