KAKVA GLUPOST: Sprava za brzo potezanje Ajfona (VIDEO)

Ono što čini ovu spravu još neinventivnijom je momenat u kome sigurno ostajete barem bez ekrena, u ovom video-klipu nebrojeno puta videćete telefon kako ispada iz ležišta

  • 0

Svašta se može videti u svetu zaluđenika tehnikom, ima tu svega, od neverovatno dobrih izuma do stvarno nepotrebnih.

Iskoristićemo ovu priliku da vam pokažemo jednu od verovatno najglupljih i totalno nepotrebnih stvari. Sprava za brzo potezanje Ajfona, možda bi izum bio malo korisniji ako bi vaš telefon bio na slajd (čuvena scena iz filma "Matriks" kada se Neo prvi put javlja na svoj telefon :) )

Ono što čini ovu spravu još neinventivnijom je momenat u kome sigurno ostajete barem bez ekrana na svom prelepom smartfonu, u ovom video-klipu nebrojeno puta videćete telefon kako ispada iz ležišta. A da ne pominjemo i da možete nekog gadno povrediti ako telefon poleti ka njemu.

Sve u svemu, zaključak je da ovaj Japanac ima previše slobodnog vremena, svejedno da bi se i sami uverili u ono što pričamo nabolje bi bilo samo da pogledate ovaj video-klip ispod.

(Telegraf.rs / M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA