OTKRIJTE KAKO SE SEKSATE: Šveđani snimaju seks kondomom!

Očitajte kod na pakovanju prezervativa, skinite aplikaciju sa neta, saznajte kakve su vam seksualne navike i uporedite ih sa navikama drugih

  • 6

U Švedskoj su počeli da proizvode kondome koji na sebi imaju odštampan QR kod . Sve je počelo kada se stokholmska organizacija za borbu protiv side obratila marketinškoj agenciji "Ester", zabrinuta zbog statističkih podataka da su mladi Šveđani među najgorima na Starom kontinentu što se tiče praktikovanja sigurnog seksa.

Umesto da dosađuju uobičajenom pričom o važnosti sigurnog seksa ili nemaštovitom statistikom, agencija "Ester" je napravila "Condom08", na kome se nalazi QR kod koji kada se skenira telefonom vodi ka sajtu sa koga se može preuzeti aplikacija "Seks profil". Zatim je distribuirala oko 50 hiljada besplatnih prezervativa.

Pre samog seksualnog čina, parovi se mole da pokrenu aplikaciju i polože svoj Ajfon na krevet. Aplikacija zatim počinje da računa koristeći informacije o ritmu, zvuku i trajanju polnog odnosa, nakon čega otvarate svoj lični profil, šaljete sakupljene podatke a zauzvrat vam se predočavaju vaše seksualne navike i sklonosti. Ono što je posebno zanimljivo parovima jeste da sebe mogu da upoređuju sa drugim učesnicima projekta, da ne kažemo "takmičarima".

Gotovo šest hiljada Šveđana je registrovalo svoje profile na ovom sajtu, i skoro 40 odsto je reklo da sada pozitivnije gleda na upotrebu kondoma nego ranije. Agencija "Ester" zato kaže da je postavljeni cilj premašen za 98 odsto.

Senzacionalni uspeh u Švedskoj je naterao autore da podatke objave i u inostranstvu, a očekuje se da će Condom08 uskoro imati i svoju svetsku premijeru.

Pogledajte kako to izgleda na priloženom video klipu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko Vugrincic

    4. februar 2012 | 10:30

    TEHNIKA PA SAMO TEHNIKA?

  • Leslaw79

    2. februar 2012 | 13:37

    OTKRIJTE KAKO SE SEKSATE: Šveđani snimaju seks kondomom! | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/PRAJIB7o przez @TelegrafRs

  • sedin_10

    2. februar 2012 | 13:33

    Sta sve nece izmisliti xD http://t.co/C2FFi5No http://t.co/T3ha4zuG

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA