SEKSI VOŽNJA: Minijaturni auto rešenje za gradsku vožnju!

Jednoosovinski Honda E koncept za manevrisanje koristi isti princip kao i segvej, i fokusira se na zauzimanje minimalnog prostora, ima maksimalni vizuelni pregled, jednostavan pristup, visoku efikasnost i, što je najvažnije, dinamičnost zbog koje je ovo vozilo moguće zarotirati za 360 stepeni

  • 1

Gradovi postaju sve skučeniji, u njima ima sve više i više ljudi, zbog svega toga dizajneri su u neprekidnoj potrazi za inspiracijom koja će možda iznedriti potencijalno rešenje ovog problema.

Jedan od njih je jednoosovinski Honda E koncept, koji za manevrisanje koristi isti princip kao i segvej, i fokusira se na zauzimanje što je moguće manjeg prostora, maksimalno veliki vizuelni pregled od strane vozača, jednostavan pristup, visoku efikasnost i, što je najvažnije, dinamičnost zbog koje je ovo vozilo moguće zarotirati za 360 stepeni u mestu.

Kao što i sami možete da vidite, estetika je dovedena na najviši moguć nivo.

Istina, postavlja se pitanje udobnosti, ali verujemo da bi se prosečan vozač brzo navikao na ležeći položaj. Ako ne, moguće ga je i uspraviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daniel

    20. februar 2013 | 04:21

    Na brzinu kad pogledas sliku,lici na neki ultra-mega-giga moderan japaner :D Ali vozio bih se tim japanerom definitivno. Lep je bas. Volim ovakve stvarcice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA