JEFTINIJI AJFON: Ovako bi mogao da izgleda! (FOTO)

Novi koncept koji je napravio dizajner Nikolaj Lam sugerišu povratak dizajna kojim dominira providna plastika, a koji podseća na čuveni Ajmek iz 1998. godine

  • 3

Glasine o novom "jeftinom Ajfonu" kruže internetom već neko vreme, a ovih dana pojavile su se slike koje prikazuju kako bi takav uređaj mogao da izgleda.

Veruje se da Epl razmatra kako bi mogao da se probije na tržište jeftinih smarfona gde dominiraju njegovi rivali Samsung i HTC.

Novi koncept koji je napravio dizajner Nikolaj Lam sugerišu povratak dizajna kojim dominira providna plastika, a koji podseća na čuveni Ajmek iz 1998. godine.

Jedan od razloga zbog kojih je originalni Ajmek dizajn je zato što je pomogao da se tehnologija demistifikuje i približi korisnicima, a neki misle da bi Epl na isti način mogao da privuče nove korisnike iz segmenta tržišta jeftinih telefona.

- Pre Ajmeka, kompjuteri su bili kockasti i sivi, a mogućnost da zavirite unutar kompjutera je učinio uređaje manje misterioznim i mnogo ličnijim - rekao je Nikolaj Lam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denis

    10. april 2013 | 14:47

    Auto teksta se, da ne kažem šta. Kako da ne. Evo, samo što nije Apple počeo da pravi jeftinije uređaje. Smešno. Samo pišu gluposti. Nemaju šta pametno da kažu.

  • lihminen

    16. april 2013 | 03:46

    Vi zaista mislite da je oklop skup na iphone-u??? Da se ja pitam napravio bih ga sa gorilla staklom i naplacivao jos 200€ skuple

  • Fatmir

    19. april 2013 | 04:12

    Ili mozesh da kupish galaxy s4 .... dobijesh bolji telefon i gorilla staklo :

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA