POGLEDAJTE: Ovo je novi HP SlateBook x2! (FOTO)

Uz Android operativni sistem, ovaj svestrani 2-u-1 uređaj kombinuje snagu i prenosivost, pružajući korisnicima fleksibilnost da kreiraju, koriste i dele sadržaj na više mesta

  • 1

HP je danas predstavio hibridni računar HP SlateBook x2 koji nudi punu funkcionalnost notebook računara sa ekranom koji se skida i postaje elegantni tablet.

Uz Android operativni sistem (OS) ovaj svestrani 2-u-1 uređaj kombinuje snagu i prenosivost, pružajući korisnicima fleksibilnost da kreiraju, koriste i dele sadržaj na više mesta.

HP SlateBook x2 je prvi odvojiv Android uređaj sa NVIDIA Tegra 4 mobilnim procesorom, koji korisnicima omogućava realističnije igranje igara, brzo internet pretraživanje, besprekornu video reprodukciju visoke rezolucije (HD), kao i pristup TegraZone aplikacijama.

- Korisnici žele da pristupe sadržaju i podele ga bilo gde, bilo kad, na bilo kom uređaju koji ima pristup internetu i očekuju da ova povezivanja teku bez problema - naveo je Luis Peri direktor proizvoda za individualne korisnike grupe za štampu i personalne sisteme HP EMEA.

HP SlateBook x2 omogućava korisnicima lako prebacivanje iz zabavnog u poslovno okruženje kombinujući portabilnost tableta sa produktivnošću notebook računara u jedan elegantan uređaj koji koristi Android operativni sistem.

Zahvaljujući naprednim magnetnim konektorima, kao i dvostrukoj bateriji, gde je jedna baterija u bazi, a druga u tabletu, korisnici se mogu lako prebacivati sa notebooka na tablet, čak i u pokretu.

Funkcionalnost ne trpi zbog portabilnosti, jer HP SlateBook x2 nudi Android Jelly Bean 4.2. operativni sistem koji pruža Google iskustvo sa servisima kao što su Google Now, Google Search, Gmail, You Tube, Google Drive i Google + Hangouts za video komunikaciju sa više osoba, kao i pristup aplikacijama i digitalnom sadržaju preko Google Play portala.

HD ekran je osetljiv na dodir dijagonale 25.65 centimetara (10,1 inča) daje jasne linije i oštre slike preciznih boja sa smanjenim odbljeskom. SlateBook x2 ima 32 GB eMMC memorijskog prostora i DTS Sound+ rešenje za pristup i uživanje u fotografijama, muzici i video materijalu.

HP-ova ekskluzivna funkcija štampanja omogućava korisnicima da štampaju direktno iz većine aplikacija.

HP je novi računar opremio i setom ekskluzivnih rešenja i servisa koji pružaju jednostavne i lako dostupne pomoćne alate i sredstva koji pomažu korisnicima da iskoriste sve ponuđene opcije.

Korisnici mogu standardnom proizvodu da dodaju i produženu garanciju kupovinom HP Care Pack za HP Slatebook x2 koji će im pomoći da izbegnu plaćanje popravku i troškove zamene komponenti.

HP SlateBook x2 biće dostupan od jula u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi.

Dodatne informacije možete pronaći na www.hp.com/x2, kao i na zvaničnom Hp blogu The Next Bench.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA