NOVI SAMSUNG T210 Galaxy Tab 3: Unapređene funkcije i moderniji dizajn

Najnoviji model iz Samsung ponude, naslednik popularnog modela tablet računara p3110, sada sa jos bržim procesorom, i izmenjenim dizajnom, ali prepoznatljivim interfejsom

  • 1

GALAXY Tab 3 vam pruža potpuno novi svet na dohvat ruke. Novi poboljšani tablet uređaj  je tanji, uži i sa tanjim okvirom. Neverovatno je privlačan za jednostavno rukovanje u pokretu. Iako je nešto lakši, to ne umanjuje njegove performanse. Ovaj tablet uređaj ima Dual Core procesor i dve kamere. Uživaćete u još većem broju Samsung i Google aplikacija, kao i 50 GB slobodnog prostora za Dropbox skladište. Jednostavno, ne može biti bolje od ovog!

Najbolje rukovanje

Imaćete osećaj sigurnosti dok držite GALAXY Tab 3 na svom dlanu. Tanji je i uži, novi GALAXY TAB 3 bolje prijanja a tanji okvir obezbeđuje veću površinu ekrana za dodirivanje i napredniji rad. Zahvaljujući lakšem pokretanju, novi GALAXY Tab 3 prednost daje vašem komforu.

Moćna upotrebljivost

Kada je reč o snazi, ovaj uređaj se ne stidi da je pokaže. Ima Dual Core procesor snage 1,2 GHZ i može da učini gotovo sve što od njega zatražite – neometano, brzo i stručno. Uživajte u komforu video ćaskanja, fotografisanja drugih ili čak savršeno uramljenih ličnih fotografija koji obezbeđuju dve kamere (3 MP / 1,3 MP). Pregledanje Veba nikada nije bilo lakše, brže i pouzdanije pomoću veza koje nudi Channel Bonding tehnologija. Krstarite Vebom i uživajte u brzom i jednostavnom prenosu podataka.

Potpuni multimedijalni centar

Video Hub je vaš lični centar za video prodavnicu - preko 1000 naslova čiji broj raste iz dana u dan - bez virtuelnog čekanja tokom progresivnih preuzimanja tako da možete odmah da uživate u video sadržajima. Zaboravite na tegljenje gomile knjiga.

Usluga Music Hub pruža kompletnu muzičku prodavnicu opremljenu vašim omiljenim melodijama. Usluga Game Hub - vaš izvor premijum igara i igara sa više ograča - omogućava vam da se uključite u akciju u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

Zabavna i laka komunikacija

Bez razmišljanja se uključite u grupnu video sesiju pomoću usluge Google+ Hangouts, tako lako kao da sretnete nekoga na ulici. ChatON opcija povezuje vaše prijatelje i poznanike na uređaju i platformama na još izražajniji, dinamičniji način pomoću jedinstvenih funkcija kao što su grupna ćaskanja, razmena multimedijalnih poruka, mikro-mreža drugara i dr.

Novi Samsung Tab 3 možete pronaći u Gigatronu i ComTrade SHOP-ovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA