BIZ MAIL: Novo email rešenje

BizMail predstavlja email rešenje koje treba da zaštiti, organizuje elektronsku poštu i učini je pristupačnijom za svakog korisnika gde god se on nalazio

  • 1

Poslovnim korisnicima u Srbiji od danas je dostupna nova email platforma. BizMail predstavlja email rešenje koje treba da zaštiti, organizuje elektronsku poštu i učini je pristupačnijom za svakog korisnika gde god se on nalazio.

BizMail je platforma za poslovne korisnike email servisa koji žele da sebi i svojim kolegama olakšaju komunikaciju i rad na zajedničkim projektima, kao i samu organizaciju posla, a da pritom podignu nivo bezbednosti email infrastrukture. Kompletna email infrastruktura je sinhronizovana i dostupna preko bilo kog uređaja (iPhone,android,tablet,notebook).

BizMail se hostuje u Srbiji, na najboljoj opremi smeštenoj u najvećim data centrima, a stalnu podršku korisnicima pružaju domaći stručnjaci. Dostupna su dva osnovna vida usluge BizMail rešenja, Hosted Exchange i Email Relay.

BizMail Hosted Exchange (Hosted Microsoft Exchange) je rešenje koje će unaprediti organizaciju poslovanja i internu poslovnu komunikaciju, uz visok nivo sigurnosti (SSL) i zaštite privatnosti i podataka. Naša platforma pruža email komunikaciju, deljenje kontakata između ljudi unutar organizacije, deljenje kalendara, deljene foldera, pristup emailu preko Outlook Web Access-a i druge pogodnosti.

BizMail Relay je email rešenje koje nalazi namenu u kompanijama koje imaju problema sa sigurnošću i dostupnošću svojih email servera. Sa BizMail-om server je dostupan sa svake potrebne lokacije, u isto vreme je siguran i zaštićen, a elektronska pošta neometano saobraća u svakom trenutku.

Iza BizMail projekta stoji domaća kompanija IT4biz, koja je specijalizovana za pružanje IT usluga. Od 2008, kada je osnovana, do danas, radi na projektima održavanja i unapređenja IT infrastrukture u poslovnim okruženjima.

Prelaskom na BizMail platformu korisnik dobija potpunu kontrolu nad svojim email servisom, zaposlenima se omogućava lakša komunikacija i organizacija na dnevnom nivou.

Korisnik dobija pristup svom nalogu na kome može da pravi sve potrebne izmene i podešavanja, koristeći kapacitete svog prostora na serveru. Svi podaci korisnika, bez obzira na tip usluge koju je odabrao, su potpuno sigurni i zaštićeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    25. jul 2013 | 10:19

    Ма како да није "заштићено". Истина није баш јавно, али зато нема ни говора о "заштити".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA