IGRANJE VIŠE NEĆE BITI ISTO: Tastatura i miš stvoreni za gejmere (VIDEO)

Logitechovi miševi G400s i G500s, kao i tastature G510S i G19s prava su stvar za sve ljubitelje video igrica koji žele da sve bude po njihovoj meri i podređeno gejmerskom iskustvu

  • 11

Postoje uređaji koje ne primećujemo jer su u našoj svakodnevici toliko odomaćeni da nam je njihovo prisustvo potpuno normalno. Na tastature i miševe najčešće gledamo kao na najmanje važne delove naših mašina, a oni su, međutim, jednako važni kao i svi ostali: u mnogim stvarima i važniji nego što mislite.

Možete li da zamislite rad na kompjuteru a da ne možete da ostavite komentar na Facebooku, ili da kliknete na link bez preciznog navođenja miša?

Ne? Onda vam trebaju najbolji zamislivi uređaji.

Počnimo od miševa. Logitechov optički gejmerski miš G400s naslednik je legendarnih modela MX518 i G400, koji su odavno poznati po preciznosti, izdržljivosti i udobnosti. Ovaj model je još bolji i sasvim sigurno je da će dosegnuti slavu svojih prethodnika.

Pored toga što jednim tasterom možete da promenite osetljivost miša u toku igre i da tako birate između brzine i preciznosti, naprednim softverom možete lako da ga prilagodite svakoj igrici koju igrate. Smanjeno trenje, kao posledica posebno dizajniranih nožica, i neverovatna otpornost (miš može da izdrži 10 miliona klikova, nožice mogu da pređu 250 kilometara) garantuju da ćete ga koristiti dugi niz godina.

Sličnu "sudbinu" imaće i Logitechov G500s. Naoružan moćnim laserom, svaki pokret koji napravite se registruje precizno i pravilno: bilo da ciljate jedan piksel ili "pucate" po milionima u punoj brzini, igrački laser vam daje najveću moguću kontrolu.

Ovaj gejmerski uređaj vam takođe nudi i mogućnost da snimate sopstvena podešavanja i gotove profile na memoriji miša, tako da svoje "oružje" možete da nosite sa sobom.

Ovom mišu takođe možete i da dodajete do 27 grama, kako bi dostigli komfor koji želite.

Ipak, stvari se ne završavaju sa miševima. Tastature su posebna, iako srodna i podjednako bitna priča.

Logitechova G510S, zahvaljujući LCD GamePanelom, vam omogućava da uvek budete informisani i da nikada ne izgubite nit ni u niti van igre, sa uživo dostupnim statistikama, sistemskim informacijama, VoIP komunikaciji i drugim opcijama.

Osvetljavanje dugmića putem 16 miliona boja vam omogućava da tastaturu prilagodite izgledu ostalih igračkih rekvizita ali i obezbeđuje vam lakše snalaženje u mrklom mraku. Tu je i jako bitan unos više dugmića: ako držite istovremeno pet različitih tastatura prepoznaće svih pet, tako da možete da uradite više stvari odjednom.

Odvojeni priključci za mikrofon i slušalice i posebno dugme za isključivanje zvuka vam omogućava da koristite bilo koji analogni set slušalica i mikrofona sa 3.5mm priključkom kao USB audio uređaj za digitalnu komunikaciju, a postoji igrački/desktop mod kojim možete da onemogućite Windows i Kontekst meni dugmiće.

Logitech G19s gejming tastatura vam daje slično iskustvo, posebno što se tiče GamePanel LCD displeja, i prilagodljivih boja pozadinskog osvetljenja. Napravljena je od modernih materijala koji povećavaju trajnost i udobnost. Hidrofobni premaz na tipkama omogućuje lakše korišćenje, a dvostruki UV premaz produžuje vek trajanja tipki.

Sa LGS opcijom možete konfigurisati 12 programabilnih G-tastera sa do 36 različitih funkcija kroz tri različita načina rada sa tri makro postavke po tasteru. Dva high-speed USB 2.0 priključka vam služe za prenos podataka sa drugim uređajima (MP3 playeri i flash diskovi), dok istovremeno možete puniti baterije tastature.

Tastatura, takođe, uključuje anti-ghosting na preko 26 tipki, tako da možete obavljati više složenih radnji bez smetnji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duško Bajić

    30. jul 2013 | 22:01

    I šta vi imate od tih igrica?? Jadni ste s tim!! Radije izadjite van i uživajte ili uradite nešto drugo korisno za sebe i rešite se tog virtualnog sveta!!

  • Qu

    31. jul 2013 | 16:25

    Ovo kao da su vesti iz proslog veka, morala sam da proverim datum kada je objavljeno. Gamerske tastature i miseve koristim godinama, ne za igranje, vec za rad, apsolutno su najudobniji za rad, precizni, izdrzljivi i dugotrajni

  • Necu da ti kazem

    31. jul 2013 | 13:33

    Imam G400 i MX518 i tvrdim da logitech pravi najbolje gejming miševe :) nijedan me nije do sada izdao :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA