SVEČANO OTVARANJE: Prvi Gigatron Megastore u Srbiji

Najmodernija, najveća, prva touch & try prodavnica u Srbiji koncipirana je tako da korisnicima na jednom mestu pruža mogućnost da isprobaju veliki broj laptop računara, mobilnih telefona i tablet uređaja

  • 3

Jedan od lidera na tržištu IT opreme Gigatron večeras, u 20 časova, otvoriće prvi Megastore objekat u tržnom centru Stadion u Beogradu. Za dobar provod biće zaduženi Ivana i bend Negativ.

Najmodernija, najveća, prva touch & try prodavnica u Srbiji koncipirana je tako da korisnicima na jednom mestu pruža mogućnost da isprobaju veliki broj laptop računara, mobilnih telefona i tablet uređaja.

Gigatron Megastore predstavlja nov način komunikacije sa kupcima. Korisnici će moći da pronađu proizvode, isprobaju veliki broj uređaja i informišu se o tehnološkom napretku i novim modelima koji dolaze na tržište.

Ekskluzivna Gigatron prodavnica prostire se na 300 m2, a u njoj će biti moguće nabaviti televizore, desktop i laptop računare, mobilne telefone, štampače i svu dodatnu opremu svih proizvođača po sjajnim uslovima. Pored prodaje ovo će biti mesto na kome će posetioci moći da dobiju savete iskusnih prodavaca i pogledaju demonstracije najnovijih proizvoda.

Nastupom Ivane i benda Negativ u 20 časova prodavnica će biti svečano otvorena.

U narednom periodu u novoj Gigatron prodavnici zainteresovani će imati priliku da ostvare popuste i dobiju poklone, što je još jedan razlog da posetite najmoderniju prodavnicu u zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BadBoy

    17. avgust 2013 | 01:45

    Konacno prava stvar za firmu koja je toliko dugo na trzistu jedna od najpovoljnijih sa cenama.Samo napred!

  • Bond

    15. avgust 2013 | 21:18

    Odakle pare vlasniku ?

  • miki

    17. avgust 2013 | 15:18

    odlično da tako nešto postoji u Srbiji. da li možete opise da dajete malo detaljnije, a ne da ponavljate jednu informaciju na pet načina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA