POMAMA: Za tri dana rasprodato 9 miliona iPhone telefona (VIDEO)

Najnoviji modeli "Apple" telefona su rekorderi u prodaji do sad. Novi softver IOS 7 skinulo je 200 miliona korisnika, a slušalice za ovaj telefon su prodavane u proseku na svakih pet sekundi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zemunac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jovan

    03. oktobar 2013 | 04:41

    nadjite sobu

  • Srb

    02. oktobar 2013 | 10:46

    @iBokile hvala druze,takodje,lepo je "sresti" nekoga ko na pitanje zasto koristi iphone ne odgovara sa:"zato"...ne mrzim ja apple ni zbog koga pa ni zbog njih samih,svestan sam ja da postoje seljaci sa obe strane,kupe s4 da bi slali por i zvali,cmon...ID sensor priznajem kao inovaciju,a o 64bit procesoru sam mnogo slusao i kazu da je nebitan,tako da je to manje validan argument ali ok,nema veze...ocigledno je da stvari koje ja gledam kao ogroman plus androidu ti gledas kao njihovu manu i obrnuto za iphone,sto je isto tako ok. Svako ko je iole upucen shvata da u ovoj "raspravi" ne moze da bude pobednika,svako koristi ono sto mu odgovara. Svaka tebi cast,zelim ti sve najbolje pa se vidimo nekom drugom prilikom :) poz

  • iBokile

    02. oktobar 2013 | 09:57

    @srb prijatelju prvo sto moram da ti napisem jeste SVAKA TI CAST. Znaci mislim da si ustvari ne mislim tvrdim da si prvi covek kojeg sam sreo virtuelno ili licno da rezonuje normalno i sagledava normalno sve oko telefona. Prvi koji nije usao u famoznu raspravku apple-android! Moj respekt za tebe! E sad sto se tice inovacija jedino sto je realno novo jeste touch id na 5s i 64 bit-a procesor koji sam probao i veruj mi kida kako radi! Ono sto kog mene favorizuje apple u odnosu na android jeste bas njihova zatvorenost jer na androidu sta god da radim na sto google nacina mi ode na mnogo strana. Moje potrebe za email nalogom su velike a nigde nisam nasao ni na jednom telefonu bolji klijent za email osim na iphone! Takodje smatram i da ludila koja sad sprovode sa ogromnim ekranima nisu pozitivna! Ono sto je meni kljucno jeste stabilnost sistema bez bagova! Stojim pri tvom razmisljanju da nema puno inovacija ali kad realno sagledam iako smo u jednom slicni a to je da smo obojica ljubitelji telefona i tehnologije u celoj maskaradi najbitnije je sta coveku pod rukom i na koji nacin odgovara. Apple je omrzen zbog onih koji ga nose a nemaju pojma da rade sa njim nista osim poruka i poziva ali je bitno da je jabuka tu. Jos jednom veliki pozdrav za tebe i svaka cast na normalnosti i korektnosti razgovora retki su ostali na takvom nivou!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA