GIGATRON I U VAŠEM KOMŠILUKU: Akcije u svim novim radnjama

Najbolji lanac IT opreme stiže u vaš komšiluk! Specijalne akcije u svim novim radnjama, veliki izbor desktop, laptop i tablet računara po fenomenalnim cenama

  • 1

Za sve ljubitelje IT opreme Gigatron je omogućio kupovinu u gotovo svim većim gradovima Srbije! Svi kupci  koji se nalaze u Kraljevu, Čačku, Valjevu, Šapcu i Sremskoj Mitrovici od sada će moći da posete jednu od najpopularnijih prodavnica računara i računarske opreme!

U novim Gigatron radnjama, pored raznovrsnog asortimana računarske opreme, pronaći ćete i veliki broj Gigatron desktop računara s tri godine garancije, kao i veliki izbor laptop i tablet računara po fenomenalnim cenama. Uz prijatan enterijer i ljubazne prodavce, kupovina u Gigatron radnjama za svakog posetioca predstavlja veliko zadovoljstvo.

Kao posebno iznenađenje očekuje vas veliki broj specijalnih akcija! Akcije i popuste možete pogledati ovde: KraljevoČačakValjevoŠabacSremska Mitrovica.

Akcija važi dok traju zalihe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA