VRHUNSKI LED TELEVIZORI ZA MALE PARE: Adler, nemački kvalitet po srpskoj ceni (FOTO)

Adler - čiji je generalni distributer za domaće tržište kompanija PROFI TECH - kod odvažnijih se kupaca u Srbiji sve bolje kotira, pre svega zbog vrhunskog kvaliteta koji prati izuzetno pristupačna cena

  • 21

Ništa vam ne vredi sto televizijskih kanala ako nemate TV prijemnik koji može da ih isprati i da vam ih na pravi i potpuni način unese u dnevni boravak.

Za najveći broj Srba, kvalitetni LED televizori su u finansijskom smislu teško dostupni, što zbog žarke želje da se dom opremi poznatim markama, što zbog nepoverenja prema manje etabliranim brendovima.

Velika greška.

Danas vam predstavljamo Adler LED televizore, čiji je generalni distributer za domaće tržište kompanija PROFI TECH, koja u ponudi ima 18 modela ovog brenda. Adler se kod odvažnijih kupaca u Srbiji sve bolje kotira, pre svega zbog vrhunskog kvaliteta koji prati izuzetno pristupačna cena.

Opremljeni svim prekopotrebnim tehnološkim novotarijama kao što su USB portovi, više HDMI ulaza, mogućnost puštanja .avi, .mkv, .mpeg-4 i drugih formata, između ostalih svojstava, Adler LED televizori donose sa sobom kristalno jasnu sliku i savršeni zvuk koji će zadovoljti i najzahtevnije korisnike.

Sve je to spakovano u uređaje različitih dijagonala, što obezbeđuje da svaki kupac pronađe ono što mu je potrebno.

Očito je da Adler, što na nemačkom jeziku znači orao, leti visoko kao i njegov životinjski pandan.

Ipak, valja pomenuti da se kompanija PROFI TECH, takođe, bavi i uvozom i prodajom bele tehnike i drugih kućnih aparata, a da moto kojim se vode - "najbolji kupac je zadovoljan kupac" - znači da uvek ispunjavaju vaše zahteve i da su kvalitetom i konstantnom komunikacijom sa proizvođačima i mušterijama u koraku sa vremenom u kome živimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elvir

    11. oktobar 2013 | 22:43

    Zaista vrhunski televizor, jer vec godinu dana imam LED od 32 inča i prezadovoljan sam...

  • Zoran

    14. januar 2018 | 20:12

    Tv se samo ukljuci na ekranu pise adler smart i ne prima nikakve komande ne dobija sliku da li je neko imao slican problem smart je u pitanju

  • Zoran

    14. oktobar 2013 | 21:18

    @made in great britain Adler je nemacka rec, znaci orao. Brend Adler postoji skoro ceo vek, ranije su bili poznati po proizvodnji sivacih i pisacih masina, kao i ostale precizne mehanike. Otud slika orla prilikom ukljucenja tv (full screen logo show).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA