Održan prvi Google Day u Beogradu

U zgradi ComTrade-a održava se prvi Google događaj ovog tipa u Srbiji, na kom učestvuju stručnjaci iz različitih marketinških agencija i sertifikovani Google trener. Događaju prisustvuje 140 studenata

  • 0

Jednodnevni seminar "Google Day" otvoren je u zgradi ComTrade-a, na prvom događaju ovog tipa u Srbiji predavanja drže stručnjaci iz različitih marketinških agencija, kao i sertifikovani Google trener. Glavna tema seminara je digitalni marketing upotpunjen Google proizvodima i servisima.

 

Google student ambasador Predrag Spasojević imao je čast da otvori seminar, a kao iznenađenje live stream-om dvojica njegovih kolega iz kompanije pozdravilo je prisutne. Uprkos prekidima na vezi, čitav uvod nasmejao je prisutne i na lep način najavio predavanje Dragana Stevića iz kompanije CreITive. On je govorio o uvodu u digital i Google Search-u.

 

 

U toku dana predavanja će držati Branko Đurković iz Executive Group-a, koji će govoriti o Search Engine Optimization, zatim Dragan Varagić iz Internet Group-a. Dva predavača koja će zatvoriti događaj biće Aleksandar Radukin iz HomePage-a, koji će okupljenima govoriti o Social media i Ivan Rečević iz Huge Media, koji će izlagati o Google Display, Remarketing-u i Google AdSense.

 

U velikoj sali ComTrade-a okupilo se oko 140 studenata. Koliko je bilo interesovanja za seminar najbolje pokazuje činjenica da je apliciranje prekinuto tri dana ranije, jer je već pristiglo 250 prijava od kojih je trebalo napraviti selekciju, s obzirom na to da je kapacitet mesta bio ograničen.

 

Nažalost zbog tehničkih problema nema online prenosa seminara Google Day, ali da biste ipak bili u toku pratite event na Twitteru #GoogleDay13.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA