ZA PRAVE AVANTURISTE: Olympus TG 630, otporan na vodu, udarce i prašinu a pravi neverovatne fotografije

Novi model Olympus fotoaparata donosi odličan kvalitet fotografija bez obzira da li ste pod vodom, na snegu ili plaži. Ovaj uređaj pobrinuće se da ne propustite nijedan zanimljiv i dinamičan trenutak u vašem životu

  • 0

Potreban vam je fotoaparat za fotografisanje u svim mogućim sredinama? Nebitno gde se nalazite, pod vodom, na snegu ili plaži, Olympus TG 630 je pravi izbor za vas. Sa ovim fotoaparatom nećete propustiti nijedan zanimljiv trenutak.

Zbog svojih dimenzija i težine lak je za korišćenje i nošenje, idealno za one koji su stalno u pokretu.

Revolucionarni sistem vodootpornih zaptivki vam omogućava da pravite podvodne fotografije do dubine od 10 m. Izdržljivo telo opremljeno inovativnom tehnologijom apsorbovanja udara, štiti fotoaparat od padova sa visine do 2,1 m.

Savršen za skijanje, vožnju snouborda, sankanje i sve ostale zimske čarolije, ovaj fotoaparat je spreman za hladnoću i rad na temperaturama ispod tačke smrzavanja. Pored toga, otporan je i na prašinu, pa sa njim možete bezbrižno uživati i na plaži.

Inteligencija, izuzetna osetljivost i velika brzina karakterišu ovaj fotoaparat, koji poseduje 12 megapiksela.

Fotoaparat poseduje ekran dijagonale 3" i Hyper Crystal sloj preko njega koji reflektuje svetlost i time smanjuje presijavanje čak i kada se slika posmatra na direktnoj sunčevoj svetlosti.

Ovakvi ekrani prikazuju slike živih boja uz visok nivo kontrasta, a uz poboljšanu rezoluciju koja dostiže gustinu od 1.030.000 tačaka po inču i primenu novih tehnologija, kao što je OLED, donose još verniji prikaz snimljenih slika.

Uz pomoć TruePic VI procesora i CMOS senzora sa pozadinskim osvetljenjem kvalitet slike biće bolji i sa manje šuma, a naročito u uslovima smanjene osvetljenosti.

Takođe TruePic VI procesor povećava brzinu aktiviranja fotoaparata i ubrzava izoštravanje slike.

Optički zum 5 puta vas dovodi u središte zbivanja. Širokougaoni objektiv 28mm-140mm vam omogućava da snimite bilo šta, od grupnih snimaka u zatvorenom prostoru, pa sve do pejzaža od kojih zastaje dah.

Sa ovim fotoaparatom takođe možete snimati Full HD video zapise kao i video snimke velike brzine. Prilikom hoda i snimanja u Full HD rezoluciji, zamućenje može da predstavlja problem. Olympus TG 630 nema taj problem uz pomoć Multi-motion Movie IS tehnologije.

Ova napredna tehnologija stabilizacije slike sprečava zamućenje čak i kada slikate objekte koji se sporo kreću, koristite dugačku ekspoziciju ili prelazite fotoaparatom preko prozora. Idealna je za snimanje dinamičnih, spontanih video zapisa kada ste u pokretu i kada, sasvim očekivano, nemate stativ.

Pogledajte kako izgleda snimanje pod vodom sa TG 630.

Ovaj model može da snimi video zapise brzinom do 240 fps, što omogućava da snimke brzih akcija kasnije pustite u super usporenoj reprodukciji i pogledate sve detalje koje inače ne biste videli.

A na kraju, kada završite fotografisanje sa ovim uređajem, fotografijama možete dodavati razne efekte uz pomoć kolekcije magičnih filtera. Na raspolaganju vam je veliki broj filtera koji će vaše fotografija učiniti još lepšim i interesantnijim.

Za detaljnije specifikacije ovog fotoaparata posetite sajt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA