VELIKI IZBOR I NAJPOVOLJNIJE CENE: Novogodišnja ponuda u Gigatronu

Gigatron vam pomaže u izboru poklona za predstojeće praznike. Posetite neku od 20 radnji širom Srbije i obradujte svoje najmilije najboljom tehnikom po najpovoljnijim cenama. Očekuje vas veliki broj akcija i prazničnih popusta

  • 1

Ostalo je još malo vremena do početka novogodišnjih praznika, a pretpraznična euforija se uveliko oseća. Većina ljudi nema puno vremena kako bi odabrala pravi poklon za svoje najdraže.

Pred praznike, gužve u radnjama su ogromne i samim tim imate manje vremena za razgledanje omiljenih prodavnica, a tu je i večita dilema šta kome pokloniti.

Da bi vam pomogla u pravom izboru i dala preporuku oko kupovine tehnike, kompanija Gigatron je izdvojila najpopularnije i najpovoljnije proizvode u svojoj ponudi.

Ukoliko želite da nekoga obradujete laptopom, desktop računarom, tabletom, novim televizorom ili ostalom računarskom opremom sada je pravo vreme za to.

Veliki broj akcija i prazničnih popusta pronaći ćete u Gigatron maloprodajnom lancu koji sada broji 20 radnji na teritoriji Srbije. Uživajte u novogodišnjim praznicima i izaberite pravi IT poklon za sebe i svoje najbliže.

Srećne praznike želi vam Gigatron.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA