SPOJ MUZIKE I INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA: Lena Kovačević ambasador Asusa u Srbiji

Muzika i stil Lene Kovačević biće povezani sa novim ASUS proizvodima. Ovi uređaji predstavljaju pravi spoj kvaliteta, inovacija, i zabave, što karakteriše ovu saradnju

  • 1

Poznata srpska kantautorka, pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević, postala je prvi brend ambasador kompanije ASUS za Srbiju. To je prvo partnerstvo ovakve vrste na lokalnom tržištu za jednu od vodećih IT kompanija na svetu koja je najpoznatija po proizvodnji računara, laptop i tablet uređaja.

Muzika i stil Lene Kovačević biće povezani sa novim ASUS proizvodima koji uskoro stižu na tržište. Ovi uređaji predstavljaju pravi spoj kvaliteta, inovacija i zabave, što karakteriše i ovu saradnju. Kroz različite aktivnosti, ASUS i Lena Kovačević približiće domaćoj publici aktuelne uređaje i brojne novitete koji predstoje u 2014. godini.

ASUS je jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča. Ona je vodeća kompanija u novoj, digitalnoj eri. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2013. godini osvojio 4.256 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC linijom proizvoda.

Sa više od 12.500 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.800 inženjera, kompanija je u 2012. godini ostvarila prihod od oko 14 milijardi dolara.

Album „San" Lene Kovačević je već dva meseca najprodavanije izdanje u Srbiji među albumima iz regiona. Diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojin

    31. januar 2014 | 23:37

    Šta uz kupljeni lap top dobijamo njen CD na poklon!? Pa dobro, bolje nego uz prasak!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA