NOVA TELEGRAF APLIKACIJA: Brzina i preglednost kakvu još niste videli

Predstavljamo vam novu aplikacija najbrže rastućeg portala u regionu. Uživajte

  • 31

Vaš omiljeni internet portal je nastavio da raste i da se unapređuje. Novi dizajn sajta omogućava vam da se informišete još brže nego do sad, prikaz strana sada vam omogućava da lakše pregledate željene rubrike i vesti na našem sajtu. Pored novog dizajna sajta, predstavljamo vam novu i do sada najbolju Telegraf aplikaciju za Android.

Nedavno smo predstavili push notifikacije koje vam omogućavaju da uvek budete u toku sa najnovijim vestima koje se dešavaju kako u našoj zemlji, tako i u svetu. Do sada su naše aplikacije odlično prihvaćene, a sigurni smo da će se sa novom verzijom taj trend nastaviti.

Pa, da krenemo sa novitetima.

Telegraf logo T3

Za početak, nova verzija aplikacije donosi bolju optimizaciju, ali i lepši  i funkcionalniji dizajn.

Kada se otvori aplikacija, kategorija "Vesti" će biti na početku. Prva vest će uvek biti najveća, dok će sledeće četiri biti koncentrisane u kvadrat, a ispod njih će vesti ići jedna za drugom kao i u prethodnim verzijama.

Ovo će sigurno doprineti većoj preglednosti i lakšem korišćenju. Skrolovanje kroz vesti sada radi mnogo fluidnije i nema seckanja, zahvaljujući boljoj optimizaciji. Takođe više ne morate izlasiti iz vesti, već jednostavnim skrolovanjem u stranu otvara se nova vest u toj kategoriji. Na kraju vesti nalaze se preporučeni i povezani tekstovi, što će omogućiti još lakšu navigaciju i čitanje.

Da biste pročitali komentare vezane za vest, možete skrolovati skroz dole i kliknuti pogledaj komentare ili jednostavnim klikom na ikonicu za komentare koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Dizajn komentara je takođe redizajniran, i možete ih sortirati po najnovijim, podržanim i nepodržanim. Takođe možete i odgovoriti na nečiji komentar ukoliko želite, a njihovo slanje više ne zahteva vašu mejl adresu.

Novootvorena kategorija na našem portalu je Telegraf Beauty Selection, u kojoj se nalaze najlepše devojke iz regiona. Među devojkama s našeg portala će biti izabrana ona koje će na zvaničnom takmičenju za izbor najlepše Srpkinje i ove godine poneti titulu Miss Interneta 2014. “Telegraf Beauty Selection”. Sada najnovija dešavanja u vezi sa tim, kao i glasanje i prijavljenje, možete uraditi i preko naše nove aplikacije.

Ukoliko želite da nam pošaljete zanimljivost ili neku vest, sada to možete uraditi još jednostavnije nego pre. Odjednom možete poslati do šest slika, a takođe i odabrati za koju kategoriju želite da pošaljete vest.

Ostanite uz najbrže rastući internet portal u regionu, a mi ćemo i dalje nastaviti da vas slušamo kako bismo bili još brži, bolji, dinamičniji i ekskluzivniji.

Aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pratilac "TELEGRAFA"

    4. februar 2014 | 18:53

    Cestitam svakom koraku koji ide unapred,tako i vama cestitam na unapredjenju app u mom telefonu..

  • Ivan

    4. februar 2014 | 18:27

    Super je. Stvarno najbolja do sada.

  • Ludilo

    4. februar 2014 | 18:46

    Aplikacija radi kao zmaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA