Uskoro Mozilla Firefox launcher i na Androidu

- Koristimo sve najbolje stvari koje je "Everything me" doneo u stvaranju našeg Firefox launcher-a - izjavio je potpredsednik Mozilla-e za mobilne uređaje Andreas Gal

  • 2

Kompanija Mozilla najavila je da će u narednim nedeljama izbaciti Firefox launcher za Android. Iako je kompanija lansirala svoj lični Firefox operativni sistem, ona očigledno želi veći udeo u najpopularnijem operativnom sistemu na svetu.

Mozilla se udružuje sa izraelskom kompanijom Everything Me koja je nedavno zvanično lansirala svoj launcher.

- Koristimo sve najbolje stvari koje je "Everything me" doneo u stvaranju našeg Firefox launcher-a - izjavio je potpredsednik Mozilla-e za mobilne uređaje Andreas Gal.

Korisnici će početni ekran (homescreen) u potpunosti moći da prilagode svojim potrebama. Launcher poseduje prediction bar koji će pokušati da pogodi koje četiri aplikacije ćete najverovatnije koristiti,  u zavisnosti od doba dana, lokacije i pretraživanja. Pored ovoga poseduje i smart foldere koji grupišu aplikacije u zavisnosti od vašeg interesovanja.

Mozilla je prošle godine lansirala svoj operativni sistem i prve pametne telefone, i od tada ova kompanija ima za cilj da osvoji što veći deo mobilnog tržišta.

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA