NASTAVAK RATA: Samsung ponovo proziva Apple u reklamama (VIDEO)

S obzirom da Samsung odlično prodaje sve svoje uređaje, nema potrebe za reklamama u kojima kritikuje svog najvećeg konkurenta, ali marketing kompanije očigledno misli drugačije

  • 15

Nakon nekoliko inovativnih reklamnih kampanja, Samsung je ponovo krenuo u borbu protiv kompanije Apple. U najnovijoj reklami, Samsung je koristio čuvenog NBA košarkaša Lebron Džejmsa da pokaže vrhunske prednosti ekrana koji ima fablet Galaxy Note 3 u poređenju sa iPhone-om 5S, kao i njihovu razliku u veličini.

Reklama za Galaxy Tab Pro 10.1 je takođe direktan napad na Apple-ovu iPad Air "pencil" reklamu. U njoj se na početku prikazuje olovka, a iza nje sa nalazi iPad, iza kojeg je još tanji Galaxy Tab Pro 10.1. Kompanija je ovim uporedila kvalitet ekrana, kao i mogućnost Samsungovog tableta da radi dve stvari istovremeno.

Polgedajte reklamu za Galaxy Tab Pro 10.1:

Iako Samsung odlično prodaje sve svoje uređaje, a po broju prodatih mobilnih telefona je daleko ispred Apple-a, realno nema potrebe za ovakvim reklamama, ali marketing kompanije očigledno misli drugačije.

Pogledajte najnoviju reklamu za Samsung Galaxy Note 3:

(Telegrafrs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA