EMINEM I CASIO: Međusobnom saradnjom stvorili najlepši G-SHOCK sat

Ovaj model tačno oslikava Eminemovu mračnu prošlost. Na satu preovlađuje crna boja, a sitni crveni detalji daju mu futurističku notu pa izgleda veoma moćno

  • 6

Limitirana serija G-SHOCK satova koji su napravljeni u saradnji sa čuvenim reperom Eminemom, od sada je dostupna i kod nas, samo u Jokić S&L Jewerly & Watches radnjama. U pitanju je model GDX6900MNM-1 koji je dizajniran tako da u potpunosti oslikava ličnost poznatog repera.

Eminem je poznat po tome da je veliki ljubitelj ovih satova, i često ih nosi u svojim spotovima i nastupima, pa je odatle i ideja o saradnji i nastanku ove limitirane serije. U crnoj boji sa crnim brojčanikom i LCD ekranom, ovaj G-SHOCK model prikazuje Eminemovu mračnu prošlost u Detroitu, čija je linija horizonta predstavljena u crvenoj boji na gornjem delu narukvice sata.

Na prednjoj strani sata, iznad LCD ekrana nalazi se obrnuto slovo "E" koje predstavlja njegov stilizovani nadimak EMINƎM, dok je pozadina i donji deo narukvice potpisan autogramom njevogog alter-ega "Shady-ja". I ovaj model, kao i svi drugi G-SHOCK modeli, je otporan na udarce i vodu do 200 metara dubine. Ima automatsko LED osvetljenje, pet različitih alarma, svetsko vreme za 48 gradova sveta, i Multi-Home podešavanja.

Limitirana serija G-SHOCK GDX6900MNM-1 dostupna je samo u Jokić S&L Jewerly & Watches radnjama, koji su ujedno i jedini ovlašćeni distributeri ovih satova kod nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA