NEODOLJIVA PONUDA: Desktop računar Gigatron Armagedon i štedljivi Benq monitor po odličnoj ceni

Gigatron ne prestaje sa niskim cenama, pa je tako u akciji koja traje do 9. marta spremio odličan desktop računar i LED monitor po neverovatnoj ceni od 29.990 dinara

  • 0

Neodoljiva ponuda dolazi iz Gigatrona. Idealan računar za kancelarije, ali i kućne korisnike po neverovatnoj ceni od 29.990 dinara. U pitanju je Gigatron Armagedon uz koji ide i fenomenalni Benq LED monitor Full HD rezolucije. 

Ukoliko vam je potreban računar za internet, gledanje omiljenih multimedijalnih sadržaja, ili rad u poslovnom okruženju, i poneku igricu, Gigatron Armagedon je savršen izbor za vas. Baziran na Intel platformi ovaj model nudi sigurnost u radu i malu potrošnju energije bez smanjivanja performansi.

U kombinaciji sa 4 GB RAM memorije, hard diskom od 320 GB i integrisanom Intel HD grafičkom karticom ovaj model je idealno rešenje za sve one kojima je potreban pristupačan desktop računar koji će im odlično služiti za svakodnevne poslove bez kojih danas ne možemo da funkcionišemo.

Pored ovoga Gigatron je spremio i iznenađenje. Gigatron Armagedon u kompletu dolazi sa Benq DL 2215 LED monitorom veličine 21.5 inča, koji ima Full HD rezoluciju, i uz pomoć kojeg nikada nećete propustiti ni najsitnije detalje. Ovaj monitor spada u EcoFACTS seriju koja je veliki štediša energije u svom eco režimu rada.

Ukoliko se odlučite za ovaj sjajni komplet Gigatron Armagedon + Benq LED monitor, koji je na akciji do 9. marta, uštedećete 4.990 dinara. Pored toga moguća je kupovina na odloženo do 300 dana, i to bez kamate. Platite kada i koliko želite. Za više informacije možete pozvati besplatan Call Centar na 0800 30 40 50, ili posetite Gigatron.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA