POTREBAN VAM JE LAPTOP I TABLET? Gigatron ima rešenje

Ukoliko kupite laptop Acer Aspire E1-530, na poklon dobijate tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra 3670. Cena laptopa je 39.990, a vrednost poklona čak 8.890 dinara

  • 0

Kako se proleće bliži, akcije u Gigatronu su sve veće. Ove nedelje spremili su jedno veliko iznenađenje: za svaki kupljeni laptop Acer Aspire E1-530 na poklon dobijate tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra 3670 čija je vrednost 8.890 dinara. Poklon koji će svakoga oduševiti. Akcija traje do isteka zaliha.

Acer Aspire E1-530 je savršeno rešenje za svakodnevne poslove. Veoma je tanak, i sa ekranom od 15.6 inča sa lakoćom ćete ga nositi svuda sa sobom jer može da stane u svaku torbu. Serija Aspire E donosi proverene tehnologije koje garantuju izvrsnu produktivnost, zabavu i komunikaciju, a pritom su veoma pristupačni.

Sa dvojezgarnim procesorom koji radi na 1.8 GHz, integrisanom grafičkom karticom, 4 gigabajta RAM memorije i hard diskom od 500 gigabajta, ovaj laptop je ujedno i brz i štedljiv. Gledanje omiljenih multimedijalnih sadržaja, internet, i rad u poslovnom okruženju su mogućnosti koje vam nudi novi Acer Aspire E1-530.

Ukoliko vam je pored laptopa potreban i tablet, onda je ova akcija odlično rešenje za vas. Za svaki kupljeni model ovog laptopa, od Gigatrona ćete na poklon dobiti i tablet od sedam inča, Prestigio MultiPad 7.0 Ultra 3670.

Akcija će trajati sve do isteka zaliha, a Gigatron vam kao i uvek maksimalno olakšava prilikom kupovine. Možete kupiti bilo koji uređaj na odloženo do 300 dana bez kamate, platite kada i koliko želite. Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50, ili posetite Gigatron.rs

Vidimo se na preko 20 lokacija na teritoriji Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA