Skype se opet menja: Dobija novu opciju zbog koje će postati još bolji

Cortana za Skype dosta podseća na ono što je Facebook uradio sa Messengerom ili Google sa asistentom u Allo aplikaciji

  • 1

Čuveni Skype postaće pametniji zahvaljujući integraciji digitalne pomoćnice CortaneMicrosoft je već počeo sa objavljivanjem ove opcije korisnicima Skype-a, a očekuje se da će svima postati dostupna u narednim danima.

Skype počinje da naplaćuje PDV u Srbiji!

Cortana će korisnicima pružati podršku u traženju informacija i pravljenju planova. Digitalna pomoćnica biće dostupna na iOS i Android verziji Skype-a.

Microsoft je integraciju Cortane u Skype najavio još pre više od godinu i po dana, pa nije poznato šta je uzrokovalo da se ona pojavi sa tolikim kašnjenjem, piše "The Verge".

Cortana za Skype dosta podseća na ono što je Facebook uradio sa Messengerom ili Google sa asistentom u Allo aplikaciji. Korisnicima će četujući sa prijateljima iskakati Cortana ispod najnovijih poruka i nudiće korisne informacije kao što je kreiranje podsetnika ili traženje restorana.

Takođe, moći ćemo direktno da komuniciramo sa Cortanom i tražimo joj dodatne informacije.

Integracija Cortane mogla bi se pokazati veoma praktičnom, jer korisnici više neće morati da izlaze iz Skype-a ukoliko žele da potraže neke dodatne informacije ili kreiraju podsetnik.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    11. oktobar 2017 | 14:03

    Treba da uvedu opciju koja omogucava korisniku mogucnost trajnog brisanja profila. Dotle ne vredi nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA