Aplikacija koja vam može ubrzati telefon i preko koje muziku i slike šaljete jednim klikom

Aplikacija Files Go takođe služi i kao menadžer fajlova, pa putem nje možete da pogledate sve što imate sačuvano u memoriji telefona

  • 0

Google trenutno radi na novoj aplikaciji pod imenom Files Go. U pitanju je aplikacija koja će pružiti drugačiji način za čuvanje, deljenje i brisanje slika, muzike i drugih fajlova na pametnim telefonima.

Više od milion korisnika skinulo LAŽNI WHATSAPP: Kada su otvorili aplikaciju, sačekalo ih je neprijatno iznenađenje!

Internet gigant je u Files Go aplikaciju ubacio opciju koja funkcioniše na sličan način kao i AirDrop na iPhone uređajima, pa korisnici brzo mogu da razmenjuju fajlove međusobno putem Bluetootha, iako ova opcija nije tako dobro optimizovana kao Apple-ova.

Pored deljenja fajlova, Files Go prati koje aplikacije se retko koriste i korisnicima nudi mogućnost da ih jednim klikom obrišu. Takođe, fajlovi koji se retko koriste naći će se na "meti" ove aplikacije kako bi oslobodila memoriju i učinila telefon bržim.

Ova aplikacija takođe služi i kao menadžer fajlova, pa putem nje možete da pogledate sve što imate sačuvano u memoriji telefona.

Nažalost, Files Go je u fazi testiranja i nije dostupna na Play Store-u još uvek.

Međutim, možete preuzeti APK fajl za instalaciju aplikacije OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA