Viber i FK Barselona spremaju iznenađenje za navijače u Srbiji!

FK Barselona je jedan od najboljih primera na koji način se Public Chats opcija može iskoristiti  za promociju sopstvenog brenda

  • 0

Viber i FK Barselona održali su zajednički webinar na kojem su govorili o međusobnoj saradnji i na koji način je opcija Public Chat koju nudi Viber doprinela razvoju komunikacije između čuvenog fudbalskog kluba i njegovih fanova.

Viber i Comtrade razvili revolucionarnu opciju za plaćanje računa putem čuvene aplikacije!

Pre svega, Viber je aplikacija koju širom planete koristi više od 900 miliona ljudi. Oni svakodnevno u proseku provedu oko pola sata koristeći je. Svakog minuta se na Viberu dogodi sedam miliona interakcija među korisnicima, a ova aplikacija je ujedno i jedna od deset aplikacija sa najvećim brojem instalacija na pametnim uređajima ikada.

Korisnici Vibera prepoznali su ideju i u velikoj meri koriste Public Chat-ove (javne chatove) koje mogu da kreiraju razni brendovi, poznate ličnosti, organizacije, mediji...

FK Barselona je jedan od najboljih primera na koji način se ova opcija može iskoristiti  za promociju sopstvenog brenda.

Saradnja između Vibera i FK Barselona započela je u julu ove godine, a čuvena aplikacija od tada je zvanični komunikacioni kanal ovog fudbalskog kluba.

Public Chat FK Barselona nudi gomilu ekskluzivnog sadržaja, snimaka, gifova, linkova i informacija, što je doprinelo da veliki broj fanova ovog kluba na svoj telefon instalira Viber.

Foto: fcbarcelona.com

Tako je Public Chat FK Barselona za samo 48 sati imao više od 4,7 miliona korisnika. Najveći broj ljudi koji su zapratili Barselonu na ovaj način dolazi iz Rusije i Ukrajine, a za njima ne zaostaje ni Srbija.

Zbog toga će FK Barselona i Viber uskoro ponuditi sadržaj koji će biti lokalizovan, odnosno na srpskom jeziku, pa će fanovi iz naše zemlje još lakše moći da prate sve najnovije informacije o svom omiljenom fudbalskom klubu.

Foto: fcbarcelona.com

Pored Public Chata, FK Barselona je 9. septembra lansirala i chatbot-a kojem korisnici mogu da postavljaju pitanja, predviđaju rezultate utakmica, kupuju karte i svašta još.

Činjenica je da je Viber dosta uložio u svoju ideju o "javnim chat-ovima", pa je sigurno da ćemo u narednom periodu videti još veći broj istih sa novim sadržajima, opcijama i mogućnostima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA