≫ 

Ubedljivo najgora stvar sa Facebooka dolazi na Instagram

Najbolje bi bilo da sednete ili se uhvatite za nešto

  • 0

Ako mislite da su notifikacije na Facebooku postale previše agresivne, onda bi bilo bolje da se uhvatite za nešto - jer bi uskoro mogle da počnu da vam iskaču i kada otvorite Instagram.

Društvena mreža za deljenje fotografija testira nofu funkciju koja prikazuje Facebook notifikacije unutar Instagram aplikacije.

Instagram napokon objasnio kako bira postove koje vam pokazuje

U okviru testa, pored Facebook "značkice" na Instagram profilu, sada će biti dodat i crveni krug sa brojem novih notifikacija.

Printskrin: Reddit/u/needlelies

Dodirom te značkice, korisnici će biti prebačeni na Facebook aplikaciju i njegove notifikacije.

Predstavnici Instagrama potvrdili su da kompanija zaista testira ovu funkciju, ali nisu otkrili da li će ona zaista postati stvarnost za sve korisnike.

Ovo nije prvi put da se testira funkcija koja spaja sve notifikacije ove dve aplikacije. Facebook je prošle godine testirao posebnu funkciju koja je izvlačila Instagram, Messenger i Facebook notifikacije u svaku od ovih aplikacija, ali ona nikada nije zaživela. Međutim, čini se da se od ove ideje nije u potpunosti odustalo.

VIDEO: Kako zaštititi svoje podatke na Fejsbuku

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA