Evo kako da aktivirate tajno podešavanje na vašem telefonu koje će svaku aplikaciju učiniti još boljom

Prosta opcija koja će sve apliakcije na vašem telefonu učiniti još korisnijim

  • 1

I dok mnoge aplikacije sada podržavaju multitasking opciju koju je uveo Android 7.0 Nougat, i dalje postoje one koje to ne čine.

Na svu sreću, postoji način na koji možete da naterate svaku aplikaciju da radi u takozvanom split screen modu u kom možete da u isto vreme na displeju koristite dve aplikacije, poput gledanja omiljenog YouTube videa i proveravanja mejla.

PIN, šifra ili čitač otiska prsta: Šta je najbolji način da zaštitite svoj telefon?

Sve što je potrebno jeste da aktivirate Developer options meni u podešavanjima i vaše aplikacije će postati još korisnije.

Foto: Pixabay.com

I unutar ovog menija čekirate opciju "Force activities to be resizable".

Na ovaj način će sve aplikacije koje ne podržavaju multitasking biti primorane da promene svoju veličinu i profunkcionišu i na ovaj način.

U slučaju da primetite neke probleme u radu aplikacija, uvek možete da deaktivirate ovu opciju i sve će se vratiti u normalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    12. oktobar 2018 | 14:09

    Niste naveli za koliko je povecana potrošnja baterije. Na mom telefonu p20 pro, mogu raditi šta hoću, jer je baterija 4000 ma, ali za ostale starije modele?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA