Svima stiže Messenger 4 - pogledajte kakve vas promene očekuju

Da li ste spremni za Messenger 4

  • 1

Prateći poslednji potez Spotifyja, koj je nedavno "oslabio" svoju Premium aplikaciju, Facebook Messenger je počeo da korisnicima šalje redizajniranu verziju svoje mobilne aplikacije za iOS i Android.

Messenger 4 uprošćava korisnički interfejs aplikacije i smanjuje broj tabova 9 na samo 3.

Na ovaj način, aplikacija je zadržala funkcionalnost koju je imala, svidela se ona vama ili ne, ali je sada sve organizovano na znatno prostiji način.

Čet tabovi sada sadrže jedan na jedan i grupne konverzacije, ali i manju ikonicu kamere kako biste mogli da slikate i snimate video za šer.

Foto: Pixabay.com

Još jedan novitet je People tab koji vam pokazuje ko je trenutno online.

Treći tab Discover uredno sakuplje sve Messenger funkcije koje ste verovatno do sada izbegavali, kao što je povezivanje sa brendovima i kompanijama, igranje instant igara, vestima i tako dalje.

Još jedan interesantan novitet jesu kozmetičke i estetske promene, kao što je mogučnost biranja boja vaših četova, a najavljen se i skori dolazak "tamnog moda" u bliskoj budućnosti.

Foto: Pixabay.com

Do ovih promena došlo je nakon što je Facebook sproveo istraživanje među korisnicima u vezi sa funkcionalnošću ove aplikacije, a najveća želja (71 odsto ispitanih) bila je njegovo uprošćavanje.

Sv ikorisnici bi trebalo da dobiju Messenger 4 u narednim danima, a očekuju se i dodatni apdejti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA