Pogledajte kompletan spisak svih telefona na koje već danas možete da skinete Android Q

Beta verzija novog Androida sada je dostupna i za telefone koji nisu Googleov Pixel

  • 0

Pre nekoliko nedelja pojavila se informacija da će Google Android Q beta biti dostupan i za veliki broj telefona koji nisu Pixel uređaji.

I sada se ispostavilo da je ona bila potpuno tačna.

Na spisku se nalazi 21 Android telefon, i to iz različitih cenovnih i klasnih rangova.

Google je na svom Android sajtu postavio punu listu uređaja koji podržavaju Android Q beta verziju, zajedno sa linkovima za skidanje.

Novi Android Logo Printscreen: Youtube/UpLeaks Admin

Ono što je interesantno jeste to što se na listi ne nalaze samo najnoviji telefoni kao što su Huawei Mate 20 Pro, LG G8 ThinQ, OnePlus 6T, Xiaomi Mi9 i Google Pixel 3Xl, već i stariji uređaji kao što je Pixel 2 i Essential Phone.

Posebno fascinantno jeste to što se na listi nalazi i model pod nazivom Tecno Spark 3 Pro koji ima samo 2GB RAM-a i MediaTek Helio MT6761 procesor i koji očigledno može da radi na najnovijem Androidu.

Zvanična verzija najnovijeg Android operativnog sistema će se najverovatnije prvo pojaviti na Pixel uređajima, pa tek onda na ostalim Android telefonima.

Ipak, na umu treba imati da je trenutno dostupna beta verzija koja je prepuna bagova i mnoguih drugih problema koji tek čekaju da budu rešeni, pa pažljivo razmislite o skidanju Androida Q.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA